Gratis verzending v.a. € 200,- anders € 6,95
Beoordeeld met een 8.9 uit 2496 beoordelingen
Klantenservice: Bel ons op: 0252 - 419 247

Over ons

Historie

Team BHVtotaal is een online activiteit van PreSafe B.V. uit Lisse, een veelzijdige onderneming op het gebied van veiligheidsproducten. Het bedrijf is in 1997 opgericht en sindsdien altijd een voorloper geweest met het op de markt brengen van innovaties die het verschil maken als het gaat om leven en dood. Begin deze eeuw is het bedrijf mede door de groeiende vraag naar AED’s en BHV producten gegroeid naar een belangrijke speler binnen de veiligheidsbranche. De afgelopen jaren hebben meer dan 30.000 bedrijven en instellingen veiligheidsproducten via PreSafe mogen ontvangen en zijn hiermee op zijn minst tientallen levens gered; en daar zijn we trots op

Het bedrijf

Bedrijf

Op dit moment bestaat het bedrijf uit een team van 5 vaste medewerkers, een aantal oproepkrachten en hebben we regelmatig een stagiair(e). De meeste werkzaamheden vinden plaats vanuit ons bedrijfspand aan de Vennestraat in Lisse. Maar onze servicemedewerkers komen door heel Nederland bij de klanten op locatie of het nu voor een afleverinstructie, installatie, onderhoud of een storing is. En daarmee is BHVtotaal dus meer dan alleen een webshop!

Snelle levertijden door grote voorraad

Magazijn PreSafe

BHVtotaal levert haar producten uit het 250m² grote magazijn van PreSafe B.V. en kan daardoor vrijwel alles snel uit voorraad leveren. In 95% van de gevallen heeft u deze artikelen binnen 24 uur na bestellen binnen. Uiteraard is het ook mogelijk om producten af te komen halen in Lisse. Graag wel vooraf uw bestelling plaatsen via de website of telefonisch doorgeven, zodat wij de bestelling voor u gereed kunnen maken.


Betrouwbare partners voor transport

BHVtotaal pakket

Naast onze eigen servicedienst voor levering en installatie van diverse producten, maken wij ook gebruik van betrouwbare pakketdiensten. Onze preferred partner is DHL die de meeste pakketten binnen de gehele Benelux snel en vertrouwd bezorgt. Voor levering aan particulieren en late spoedzendingen maken we gebruik van de diensten van PostNL. Met behulp van track & trace kunnen wij alle zendingen snel traceren en u informeren over de bestelstatus.

Showroom

Showroom

Wilt u meer advies of sommige producten zoals AED’s of BHV-materialen een keer ‘zien en voelen’? Dat kan! BHVtotaal beschikt over een showroom met een opstelling van diverse veiligheidsproducten uit ons assortiment. Door het geven van extra uitleg, advies of een kleine demonstratie kunt u een goed beeld krijgen over welk product voor u het meest geschikt is. Omdat wij graag alle tijd voor u en uw vragen nemen, verzoeken wij u wel eerst een afspraak te maken. Neem hiervoor contact op met de klantenservice (0252 - 419 247).

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

Zonnepanelen PreSafe bv.

PreSafe B.V. is vooruitstrevend op het gebied van Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) Al jaren steunen wij een reeks aan goede doelen met onze producten, maar soms ook met een financiële bijdrage. Zo zijn we partner van de Sunday Foundation van Sander de Kramer en is er dankzij een donatie van ons een school gebouwd in Sierra Leone.

Maar ook aan het milieu wordt gedacht. Zo is het nieuwe bedrijfspand van PreSafe B.V. voor een groot deel voorzien van energiezuinige LED verlichting en slimme timers die apparatuur uitschakelen. Maar helemaal trots zijn wij op onze 24 zonnepanelen die zorgen dat wij een energieneutraal bedrijf zijn. Er wordt dus evenveel energie opgewekt als verbruikt. Op zonnige dagen levert PreSafe B.V. zelfs energie terug aan het stroomnet. Hoewel het op regenachtige dagen soms nodig is om energie in te kopen, is het bedrijf dus per saldo energieneutraal!