Over ons

Historie

TeamBHVtotaal is een online activiteit van PreSafe B.V. uit Lisse, een veelzijdige onderneming op het gebied van veiligheidsproducten. Het bedrijf is in 1997 opgericht en sindsdien altijd een voorloper geweest met het op de markt brengen van innovaties die het verschil maken als het gaat om leven en dood. Begin deze eeuw is het bedrijf mede door de groeiende vraag naar AED’s en BHV producten gegroeid naar een belangrijke speler binnen de veiligheidsbranche. De afgelopen jaren hebben meer dan 30.000 bedrijven en instellingen veiligheidsproducten via PreSafe mogen ontvangen en zijn hiermee op zijn minst tientallen levens gered; en daar zijn we trots op

 

Het bedrijf

Bedrijf

Op dit moment bestaat het bedrijf uit een team van 6 vaste medewerkers, een aantal oproepkrachten en hebben we regelmatig een stagiair(e). De meeste werkzaamheden vinden plaats vanuit ons in 2009 opgeleverde nieuwe bedrijfspand aan de Vennestraat in Lisse. Maar onze servicemedewerkers komen door heel Nederland bij de klanten op locatie. Of het nu voor een afleverinstructie, installatie, onderhoud of een storing is. BHVtotaal is dus meer dan alleen een webshop. After sales is voor ons heel belangrijk. U wilt immers geen omkijken hebben naar uw AED apparatuur en jarenlang op deze kostbare levensreddende investering kunnen vertrouwen. Wij zijn er dus ook voor u na uw aankoop!

 

Snelle levertijden door grote voorraad

Magazijn PreSafe

BHVtotaal levert haar producten uit het 250m² grote magazijn van PreSafe B.V. en kan daardoor vrijwel alles snel uit voorraad leveren. In 95% van de gevallen heeft u deze artikelen binnen 24 uur na bestellen binnen. Uiteraard is het ook mogelijk om producten af te komen halen. Graag wel vooraf uw bestelling plaatsen via de website of telefonisch doorgeven zodat wij de bestelling gereed kunnen maken.

 


Betrouwbare partners voor transport

BHVtotaal pakket

Naast onze eigen servicedienst voor levering en installatie van AED’s maken we ook gebruik van betrouwbare pakketdiensten. Onze preferred partner is UPS die meeste pakketten binnen de gehele Benelux snel en vertrouwd bezorgt. Voor levering aan particulieren en late spoedzendingen maken we gebruik van de diensten van PostNL. Met behulp van track & trace kunnen wij alle zendingen snel traceren en u informeren over de bestelstatus.

  

Showroom

Showroom

Wilt u meer advies of gewoon de AED’s of BHV-materialen een keer ‘zien en voelen’? Dat kan! BHVtotaal beschikt over een showroom met een opstelling van alle door ons leverbare defibrilltoren en accessoires zoals kasten. Als u wilt, laten wij u met behulp van een trainer-AED en een oefenpop een echte reanimatie simuleren, zodat u kunt ervaren welke AED voor u het meest geschikt is. Omdat wij graag alle tijd voor u en uw vragen nemen, verzoeken wij u wel eerst een afspraak te maken. Neem hiervoor contact op met de klantenservice (0252 - 419 247).


Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

Zonnepanelen PreSafe bv.

PreSafe B.V. is vooruitstrevend op het gebied van Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) Al jaren steunen wij een reeks aan goede doelen met onze producten, maar soms ook met een financiële bijdrage. Zo zijn we betrokken bij de Alpe d'HuZes en Tour for Life. Maar ook minder bekende initiatieven, onder meer in Afrika, ontvangen steun van ons. 

Maar ook aan het milieu wordt gedacht. Zo is het nieuwe bedrijfspand van PreSafe B.V. onlangs voor een groot deel voorzien van energiezuinige LED verlichting en slimme timers die apparatuur uitschakelen. Maar helemaal trots zijn wij op onze 24 zonnepanelen die zorgen dat wij een energieneutraal bedrijf zijn. Er wordt dus evenveel energie opgewekt als verbruikt. Op zonnige dagen levert PreSafe B.V. zelfs energie terug aan het stroomnet. Hoewel het op regenachtige dagen soms nodig is om energie in te kopen, is het bedrijf per saldo energieneutraal!