Algemene voorwaarden

BHVtotaal maakt gebruik van twee sets Algemene Voorwaarden. Als u handelt in de uitoefening van beroep of bedrijf (B2B), dan gelden de Algemene Voorwaarden BHVtotaal (PDF, 95kB). Bent u consument (natuurlijk persoon, niet handelend in de uitoefening van een beroep of bedrijf)? Dan gaan de Algemene Voorwaarden Thuiswinkel (voor aanvragers) vóór op onze eigen algemene voorwaarden.

Voor beide sets Algemene Voorwaarden geldt dat u een PDF-viewer (zoals bijvoorbeeld Adobe Reader) nodig heeft om ze te kunnen bekijken. Adobe Reader kunt u gratis downloaden.

Privacy policy
BHVtotaal geeft veel om de veiligheid van uw gegevens. Daarom vragen wij u alleen de gegevens die wij nodig hebben om uw bestelling te verwerken, u desgewenst per email of folders op de hoogte te houden van ontwikkelingen en onze website continu te verbeteren.

BHVtotaal zal uw gegevens nooit doorverkopen of doorgeven aan anderen, anders dan wanneer dat nodig is om uw bestelling uit te voeren.

Bij het bezoek van onze websites
De website van BHVtotaal maakt gebruik van software om uitgebreide statistieken te verzamelen omtrent het gebruik van onze webshop. Deze gegevens zijn niet op uw persoon te herleiden, en dienen slechts ter indicatie van de werking van onze website. Zo wordt er bijvoorbeeld bijgehouden welke browsers onze bezoekers gebruiken om rekening te kunnen houden met technische beperkingen.

Bij het bezoeken van onze websites is het mogelijk dat er een cookie wordt geplaatst. In dat cookie staat informatie die nodig is om producten in uw winkelwagen te kunnen plaatsen.

Bij het opnemen van contact
Bij het aanvragen van een offerte worden de gegevens die nodig zijn om de offerte uit te brengen genoteerd. Deze gegevens worden niet voor andere doeleinden gebruikt.

Bent u een bestaande klant, dan is het mogelijk dat wij het contact met u in ons klantenbestand noteren. Zo zijn al onze medewerkers op de hoogte van gebeurtenissen en kunt u snel en efficiënt geholpen worden. Stelt u dit niet op prijs, dan kunt u dit aan het begin van uw contact per email of telefoon aangeven.

Bij het plaatsen van een bestelling
Wanneer u bestelling plaatst, dan vragen wij u om enkele gegevens die nodig zijn om de bestelling af te handelen. Tevens kunt u aangeven of u al dan niet onze periodieke nieuwsbrief wilt ontvangen. Uw gegevens worden niet voor andere zaken gebruikt.

Als u een AED (Automatische Externe Defibrillator) aanschaft, dan kan het (afhankelijk van het type AED) zo zijn dat de fabrikant wil weten waar het apparaat zich bevindt. Dit wordt nationaal opgeslagen, zie hiervoor de Richtlijn Traceability of Medical Devices. Deze database heeft enkel ten doel het apparaat op te kunnen sporen en repareren in geval van een gebleken defect bij productie. Dit is inherent aan het levensreddend karakter van de AED.

Vragen
Als u vragen heeft naar aanleiding van uw privacy, dan kunt u contact opnemen met onze klantenservice op info@bhvtotaal.nl. Als wij onze Privacy Policy wijzigen, dan kunt u dat op deze pagina terugvinden.