Gratis verzending v.a. € 200,- anders € 6,95
Beoordeeld met een 8.9 uit 2496 beoordelingen
Klantenservice: Bel ons op: 0252 - 419 247

MVO: Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

BHVtotaal wil met haar producten en diensten bijdragen aan een veiligere (werk)omgeving. Dit doen wij zoveel mogelijk op een duurzame en verantwoorde manier voor mens, milieu en maatschappij. Men spreekt ook wel van MVO: Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen.

Afvalstromen: beperken en recyclen
De verpakkingsmaterialen worden zoveel mogelijk hergebruikt. Het kan dus zijn dat uw bestelling wordt geleverd in een doos en of met vulmaterialen die eerder gebruikt zijn. Ongeveer 40% van het verpakkingsmateriaal dat wij binnenkrijgen vindt zo een nieuwe bestemming. Natuurlijk voldoet niet al het verpakkingsmateriaal aan onze eisen voor hergebruik. Deze materialen worden dan gescheiden verwerkt.

Op weg naar 100% Co2-neutraal
Het beperken van de Co2 uitstoot is een belangrijke doelstelling van BHVtotaal. De afgelopen jaren zijn er al diverse maatregelen genomen om de Co2 uitstoot te beperken.

- Ons kantoor is voorzien van energiezuinige LED verlichting.;
- Wij produceren zelf groene stroom met onze 24 zonnepanelen;
- Computerapparatuur en printers worden met behulp van tijdklokken uitgeschakeld;
- Wij hebben geen vertegenwoordigers die vele kilometers maken om ongevraagd potentiële klanten bezoeken. Alleen in bijzondere gevallen, of op uitdrukkelijk verzoek van de klant, komt er een medewerker op bezoek.

Een gezonde werkomgeving
Voor onze medewerkers zorgen wij voor een optimale werksfeer, waarin zij veilig en comfortabel kunnen functioneren. In het kader van de RI&E (Risico-Inventarisatie en Evaluatie) zijn de risico's met betrekking tot de veiligheid, de gezondheid en het welzijn van alle werknemers in kaart gebracht. Daarbij is in een Plan van Aanpak opgesteld dat dagelijks wordt toegepast. Zo worden werkzaamheden  zoveel mogelijk afgewisseld om zowel fysiek als mentaal een gezonde werkhouding te bevorderen. Medewerkers zitten dus zeker niet de gehele dag achter de computer, maar werken afwisselend ook in het magazijn. Daarnaast zorgen wij ook goed voor de innerlijke mens. Medewerkers  kunnen onbeperkt gebruik maken van de fruitmand en waterkoeler en onze koffie is uiteraard afkomstig van fabrikanten die het fair-trade kenmerk mogen dragen!

Mens & maastschappij
Wij ondersteunen diverse goede doelen. Afgelopen jaren hebben o.a. onderstaande organisaties een bijdrage mogen ontvangen: 

- KWF kankerfonds
- Alpe d'Huzes
- KIKA kinderen kankervrij
- LEPRA stichting
- Nelson Mandela Fonds
- Dierenopvang Lisse
- Judovereniging Damwoude
- Stichting Een Aarde
- Help Gobabis
- Katwijk Wandelmarathon
- Kidsday
- Dream Reality
- Zeilstichting Aeolus
- Gambian Future Fund