Gratis verzending v.a. € 200,- anders € 5,95
Beoordeeld met een 8.9 uit 2335 beoordelingen
Klantenservice: Bel ons op: 0252 - 419 247

Verschil verbandkoffers

Bent u op zoek naar een verbandkoffer en vraagt u zich af welke EHBO koffer nu eigenlijk het meest geschikt is voor u? Wij leggen de verschillen tussen de drie meest populaire oranje verbandkoffers graag even aan u uit, zodat u de juiste keuze kunt maken.

Onderstaande verbanddozen hebben allen een afmeting van: 33 x 23 x 13 cm en een opvallende oranje kleur. Daarnaast worden ze geleverd inclusief wandhouder zodat de EHBO koffer gemakkelijk op een vaste plek gehangen kan worden.

BHV verbandkoffer, volgens de richtlijnen van Het Oranje Kruis 2016
De meest verkochte verbanddoos voor op de werkvloer is de BHV verbandkoffer. De BHV koffer beschikt over een inhoud die voldoet aan de meest recente verbandrichtlijnen van Het Oranje Kruis, vastgesteld in 2016. De BHV trommel heeft een zeer diverse inhoud die geschikt is om eerste hulp te verlenen bij verschillende soorten ongelukjes die op de werkvloer voor kunnen komen. Zo zitten er naast verschillende verbandmiddelen ook veel soorten pleisters en een reddingsdeken in de BHV koffer.

De standaard verbandkoffer BHV is zeer geschikt voor de bedrijfshulpverlening. Als je de BHV verbandkoffer aan wilt vullen met extra inhoud dan kun je beter de BHV koffer Groot kiezen. De grote BHV koffer heeft dezelfde inhoud maar daarnaast veel ruimte voor extra materiaal.

Verbandkoffer A
De verbanddoos A is een echte EHBO koffer en richt zich met de inhoud dan ook meer op de algemene Eerste Hulp. Zo beschikt de verbandtrommel A over meer windsels, gaaskompressen en snelverbanden, dan de BHV verbandkoffer. Maar ook verschillende soorten verbandwatten zijn in deze EHBO trommel terug te vinden.

De verbandkoffer A is geschikt voor bedrijven maar ook voor o.a. scholen en sportverenigingen. Deze EHBO verbandkoffer is ook als groot model te krijgen, zodat er extra materiaal in opgeborgen kan worden.

BHV verbandkoffer HACCP
De inhoud van de HACCP verbandkoffer is gericht op de horeca en voedselindustrie. Deze HACCP koffer heeft dezelfde inhoud als de BHV verbandkoffer plus nog een beetje extra. Zo voldoet de HACCP verbandtrommel ook aan de richtlijnen van Het Oranje Kruis 2016 maar zijn extra HACCP artikelen, zoals blauwe vingerbobs, een detecteerbaar pleisterassortiment en een rol blauwe hechtpleister toegevoegd.

De BHV verbandkoffer HACCP is geschikt voor gebruik in o.a. de horeca en voedselindustrie.

Advies
Komt u er toch nog niet helemaal uit? Neem dan gerust contact met ons op zodat wij u advies kunnen geven.