Gratis verzending v.a. € 200,- anders € 6,95
Beoordeeld met een 8.9 uit 2400 beoordelingen
Klantenservice: Bel ons op: 0252 - 419 247

Gratis Philips HeartStart AED voor Lunterse bevolking

Op vrijdag 16 december mocht Geertje van Manen namens de Stichting Beheer AED’s Lunterse bevolking een HeartStart defibrillator in ontvangst nemen uit handen van Cees Thijssen, directeur van PreSafe.
Deze leverancier uit Lisse heeft de AED kosteloos beschikbaar gesteld. Het bedrijf heeft hiermee stil gestaan bij de introductie van deze levensreddende apparaten, nu 10 jaar geleden

Om dit feit niet zomaar voorbij te laten gaan hebben wij een verloting georganiseerd. Organisaties zonder winstoogmerk konden door middel van het inzenden van een e-mail meedingen naar deze gratis AED, aldus Cees Thijssen.

Uit alle inzenders is op 30 november de Lunterse Stichting als winnaar getrokken.
De overdracht heeft afgelopen vrijdag plaats gehad en binnenkort zal de Stichting de AED plaatsen om zodoende Lunteren nog hartveiliger te maken.

Er zijn al meerdere defibrillatoren beschikbaar voor de Lunterse bevolking en inmiddels zijn er ook al een aantal succesvolle reanimaties uitgevoerd, maar een extra AED maakt de dekking en daarmee de overlevingskansen nog beter, aldus Geertje van Manen.