Gratis verzending v.a. € 200,- anders € 6,95
Beoordeeld met een 8.9 uit 2422 beoordelingen
Klantenservice: Bel ons op: 0252 - 419 247

BHVtotaal viert 'Dag van de BHV'

Sinds 1994 is het voor organisaties verplicht één of meerdere BedrijfsHulpVerleners in dienst te hebben. Dit zijn in beginsel gewone werknemers die naast hun dagelijkse taken oproepbaar zijn om snel en daadkrachtig op te treden bij een calamiteit. Dit kan een variëren van het verzorgen van een kleine verwonding tot het met het uitvoeren van een reanimatie. Ook het blussen van een beginnende brand en ontruimen behoort tot de taken van de BedrijfsHulpVerelener.

Om over de juiste kennis en vaardigheden te beschikken volgt de medewerker periodiek een (herhalings)cursus. Het is daarom goed om de BedrijfsHulpVerlening en de BHV-er in het bijzonder eens onder aandacht te brengen. Vandaar dat een aantal toonaangevende instanties hebben besloten 5 november 2012 tot Dag van de BHV uit te roepen. BHVtotaal is ondersteunt graag dit initiatief met een paar leuke acties. 

Zo hebben wij de genomineerden en de winnaar van de titel "BHV-er van het jaar" verrast met een persoonlijke BHV-vest. Een vakkundige jury heeft uit lijst van 23 genomineerden de heer John Beijerbergen van FMHaaglanden als winnaar gekozen. John mag zich het komende jaar BHV-er van het jaar noemen; Proficiat. Kijk voor meer informatie en het juryrapport op de website: www.dagvandebhv.nl