Gratis verzending v.a. € 200,- anders € 6,95
Beoordeeld met een 8.9 uit 2422 beoordelingen
Klantenservice: Bel ons op: 0252 - 419 247

BHVtotaal uitgeroepen tot TOPWINKEL

Op basis van louter goede klantenreviews heeft de vergelijkingswebsite www.beslist.nl het predikaat TOPWINKEL toegekend aan BHVtotaal. Deze populaire vergelijker met meer dan 4 miljoen bezoekers per maand wordt steeds belangrijker bij het bepalen waar de klant uiteindelijke de beste deal kan vinden. 

Behalve een prijsvergelijk wordt ook gekeken naar de leveringsvoorwaarden, levertijd en betaalgemak. Daarnaast wordt klanten gevraagd een review te schrijven over de ervaringen met de betreffende webwinkel. Zo kunnen andere klanten snel en eenvoudig de weg vinden naar de beste en meest betrouwbare aanbieder. 

Uit de reviews over BHVtotaal blijkt dat de klanten uiterst tevreden zijn over de geleverde BHV artikelen. Maar ook over de geboden service als er eens een keer iets niet goed gaat. Verder geven klanten te kennen dat de website overzichtelijk is en dat de prijzen als zeer betaalbaar worden ervaren. Uiteraard blijven wij ons best doen want we ontvangen graag nog meer complimentjes. En mocht het onverhoopt toch iets niet in één keer goed gaan, ook dan gaan wij tot het uiterste om het alsnog goed te regelen. Wilt u onze reviews lezen? klik dan hier