Gratis verzending v.a. € 200,- anders € 6,95
Beoordeeld met een 8.9 uit 2400 beoordelingen
Klantenservice: Bel ons op: 0252 - 419 247

Besparen op het navullen van verbandkoffer met Salvequick!

Veel bedrijven en instellingen zijn jaarlijks tientallen tot honderden euro's kwijt met het controleren en aanvullen van de aanwezige verbandkoffers. Het is van groot belang dat er voldoende verbanddozen aanwezig zijn en dat deze ook goed gevuld zijn. Misgrijpen bij een ernstige verwonding is uiterst vervelend. Daarnaast controleert de arbeidsinspectie op de aanwezigheid van voldoende periodiek gekeurde EHBO-koffers en leidt dit niet zelden tot boetes. Wij hebben een oplossing hoe u snel, eenvoudig en vooral voordelig alles goed voor elkaar kunt hebben. 

Uit de praktijk blijkt dat in meer dan 90% van de gevallen de verbandkoffer wordt geopend voor alléén een pleistertje en dat is zonde. Want niet zelden is de inhoud van de koffer na het pakken van een pleistertje een rommel, of zijn er bloedvlekken in de koffer. Daarnaast vergeet men regelmatig de schaar terug te plaatsen en "leent" men geregeld pleisters voor thuis. Juist in de vakantieperiode verdwijnen er bij bedrijven en instellingen veel pleisters; handig voor onderweg op vakantie. 

 Door naast de verbandkoffer een Salvequick Pleisterautomaat (nu slechts € 14,95) te hangen kan de koffer in veel gevallen dicht blijven. Door de koffer ook nog eens te verzegelen zal deze nog minder snel "geplunderd" worden en is controle door middel van een visuele inspectie van de verzegeling voldoende. De door ons geleverde koffers zijn voorzien van verbanden en gaasjes die 4 jaar steriel houdbaar zijn, zodat pas na die tijd de inhoud vervangen dient te worden. Dat bespaart jaarlijks controle- en schoonmaakkosten van al gauw € 15,- per koffer.

Bij de Salvequick pleisterautomaat is het bovendien onmogelijk om gelijk de gehele verpakking mee te nemen, daarnaast is bij het wegnemen van één pleister direct één kleefstrip verwijderd zodat de pleister makkelijk en snel te plakken is. Meenemen voor thuisgebruik is daardoor ook onmogelijk. In de praktijk zullen er hierdoor tot wel 70% minder pleisters verdwijnen. 

Het navullen van de Salvequick pleisterdispenser is eenvoudig en er is een ruime keus aan pleisters beschikbaar. Van detecteerbare pleisters voor in de horeca en voedselindustrie tot langevingerpleisters voor o.a. in de bouw. Kijk hier voor het volledige assortiment.