Gratis verzending v.a. € 200,- anders € 6,95
Beoordeeld met een 8.9 uit 2373 beoordelingen
Klantenservice: Bel ons op: 0252 - 419 247

Vervangende Philips elektroden nu te bestellen

Eerder informeerden wij u al over een veiligheidsmelding van Philips voor de M5071A- elektroden cassette volwassenen met partijnummer ´Y´ bestemd voor de Philips HS1 AED (FSN 2021-CC-EC-012). Bij deze elektroden kan loslating van gel en vermindering van het geloppervlak optreden. Philips is nu gestart met het uitleveren van gratis vervangende elektroden.

Wat is precies het probleem?

  • Het is in uitzonderlijke gevallen voorgekomen dat de gel van de AED-elektroden loskomt van de schuimlaag/folie-achterkant wanneer deze van de gele plastic voering wordt verwijderd. De gel kan op zichzelf vouwen en hierdoor wordt het geloppervlak op de elektroden kleiner. Ook is het mogelijk dat de gel bijna volledig loslaat, waardoor er maar een kleine hoeveelheid gel op de elektroden blijft. 

    Lees hier het volledige Veiligheidsbericht van Philips.

Wat is de oplossing?

  • Philips heeft het afgelopen jaar ontwerpwijzigingen doorgevoerd aan de elektroden cassette en daarmee het probleem verholpen. Nu de aangepaste elektroden beschikbaar zijn worden deze door Philips gratis beschikbaar gesteld. Om vervangende AED-elektroden te kunnen ontvangen verzoeken wij u om naar fsn2022.nl te gaan.

Wanneer komt u in aanmerking voor een vervangende set elektroden?

  • Heeft u bij BHVtotaal een Philips HS-1 AED gekocht en is deze niet ouder dan 10 jaar (serienummer A12C-00000 of hoger) en nog steeds in gebruik?

Dan kunt u via fsn2022.nl gratis één nieuwe set elektroden per AED bestellen, u hoeft alléén een bijdrage in de administratie en verzendkosten (€ 12,10 incl. btw) te voldoen via IDEAL.

  • Heeft u bij BHVtotaal een Philips HS-1 AED gekocht en is het toestel ouder dan 10 jaar en nog steeds in gebruik?

Ook dan kunt u via fsn2022.nl gratis één nieuwe set elektroden per AED bestellen, mits de AED op dit moment voorzien is van een set geldige elektroden. Geef hiervoor het serienummer van de AED én het lotnummer van de set elektroden met geldige houdbaarheidsdatum (partijnummer ´Y´) op.